Despre noi

DESPRE NOI

A sosit momentul in care veti cunoaste mai bine echipa din spatele scenei! Platforma noastra a fost creata de doi antreprenori care au avut un vis aproape imposibil si au dorit ca oamenii sa se simta in siguranta atunci cand vor efectua plati online. Astfel, fondatorii au angajat un grup de profesionisti pentru a-si dezvolta ideea in cel mai bun si mai rapid mod posibil.

„Timothy si cu mine am aflat ca oamenii aveau nevoie de servicii de plata online mai bune, dovedind destul de mult curaj pentru a ne realiza visele si a ajuta in acelasi timp utilizatorii; multumita tuturor celor care au crezut in noi, acum fac parte din echipa companiei ce a creat platforma de plati, iar impreuna lucram aproape non stop pentru a imbunatati fiecare aspect al acesteia. Inca de la inceput nu a fost usor, dar acum va pot spune ca platforma noastra are tot ce trebuie pentru a va face platile online mai usoare, indiferent de locul din care se executa acestea si de destinatia banilor. ”

LOURDES COMAN

COFONDATOR

“Salutare tuturor! Bine ati venit la intalnirea cu echipa noastra! In momentul in care am inceput sa furnizam servicii de plata digitala, nu ne-am imaginat ca platforma noastra va avea un impact atat de mare asupra oamenilor; in acest moment, suntem foarte mandri de rezultatul obtinut, iar utilizatorilor nostri le transmitem ca vom lucra in fiecare zi pentru a imbunatati platforma si a ii ajuta in activitatea zilnica. Multumesc, Lourdes, pentru ca ai crezut in mine si ai creat impreuna cu mine aceasta platforma financiara. Fara tine acest lucru nu ar fi fost posibil. Astfel mi-am indeplinit visul de a crea un serviciu de plata inovator, pentru oamenii din intreaga lume. ”

TIMOTHY STAN

COFONDATOR

“Eram sigur ca acest proiect avea sa aiba succes; ma bucur ca am acceptat sa fiu parte a acestui proiect si am contribuit la dezvoltarea acestuia, iar astfel am deveni parte integranta din echipa ce a dezvoltat platforma. Multumesc echipei! ”

JULIAN BALAN

SEF SERVICII RELATII CLIENTI

„Platforma financiara pentru plati online a devenit a doua mea casa. Treaba mea este sa ascult parerile si nevoile clientilor, care ma ajuta sa imbunatatesc site-ul, de fiecare data cand este nevoie. Imi face placere sa ne ajutam utilizatorii ori de cate ori acestia ar putea avea nevoie de mai multe servicii de la noi. ”

LARA VIGNETTES

ANALIST DATE

„Multumim utilizatorilor nostri pentru faptul ca ne-au preferat pentru automatizarea platilor lunare! In continuare ma voi asigura ca totul va decurge asa cum era de asteptat in platforma noastra. ”

FIN PREDA

ADMINISTRATOR SITE

NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu ultimile noutati si imbunatariri aduse platformei:

Aveti nevoie de sprijin special?

TaxCorporation

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.